جریان نزول و ظهور وجود، همراه با تبعات است و آنجا که وجود به اسفلسافلین رسید، حتماً کف، باطل، حباب و سایه را با خود دارد. لذا از آنجا که کف، نمودی است که حقیقت را تحت خود قرار میدهد و روی آن را میپوشاند، حتماً در دورهای از حیات زمینی در اسفلسافلین، حق در زیر باطل خواهد ماند و باطل، مانور و ظهور خواهد داشت؛ یعنی مصادیق و نمودهای کف، سراب و سایه، بیشتر جولان خواهند داد... در كتاب حق و باطل ميخوانيم كه:
و اگر شنیدهاید حضرت حجت-عجّل الله- بغتةً میآید، به این دلیل است که یک حرکت عمیق دریا، همهی کفها را در هم خواهد شکست. پس ببین کجای تاریخ ایستادهای! ما در تاریخ دیروز و پریروز نیستیم؛ ما در امروزیم. امروز، مقطعی است که با تمام نمود باطل و کف، به جایی میرود که باطل، نابود و منهدم شود و آب بیاید و "یَمْلَاُ الأرْضَ عَدْلاً وَ قِسْطاً" کند. پس به هوش باشیم، که هر اندازه در کف بمانیم و به آن، دل ببندیم و مشتاقش شویم، به همان اندازه همراه با باطل، رو به نابودی و انهدام رفتهایم؛ اگر چه اهل اعتقاداتِ درست هم باشیم!
كتاب حق و باطل از چه سخن می گويد؟
در عالم، تنها یک راه اصیل وجود دارد و آن، راه حق است؛ خدا با حق و برحق است و به حق، هدایت میکند. اما با تمرّد شیطان و هبوط آدم به زمین و با توجه به امکان انتخاب و اختیار آدمی، باطل هم به تبع، نمود پیدا کرد. لذا بنیآدم از ابتدای تولد تا آخرین ثانیههای حیات، خود را در کشاکش دائمی بین حق و باطل میبیند و به ناچار با هر انتخاب، در یکی از این دو جبهه قرار میگیرد.
در طول تاریخ، بزرگترین صحنهی رویارویی حق و باطل، که در یک سو تمام حق و در سوی دیگر تمام باطل، صف کشیده بود، در کربلا اتفاق افتاد؛ و نیک میدانی که به گفتهی سید شهیدان اهل قلم، «هیچ کس را تا به بلای کربلا نیازمودهاند، از دنیا نخواهند برد»! پس این خطر، همواره ما را تهدید میکند که در کربلای زمان، مانند خیل کثیری از کوفیان، حق و باطل را نشناسیم و یا اینکه علیرغم شناخت حق، از همراهی آن بازمانیم. چگونه میتوانیم در غبار فتنهها، حق را از باطل تشخیص دهیم و موانع التزام به حق، پس از شناخت و اعتقاد به آن را برداریم؟
بر آنیم تا در اوراق این کتاب، پاسخی برای پرسش خود بیابیم؛ تا گاهِ یاری اماممان، متحیّر نمانیم و سست نشویم و لبیکگوی حق باشیم؛ إنشاءالله.
بیان اهمیت شناخت حق و باطل و ضرورت التزام به حق؛
تبیین دلایل مظلومیت حق و عدم یاری امام حسین-علیه السلام- و سایر ائمه-علیهم السلام- در طول تاریخ؛
شناخت حق و باطل در سیر آفاقی و انفسی؛
بررسی رمز و راز ماندگاری و زوال تمدنها در طول تاریخ؛
معرفی "بصیرت" به عنوان تنها راه نجات در برابر هجوم باطل؛
بررسی حق و ابعاد آن در قرآن؛
شناخت جلوات حق: دین، هدایت، طاعت، لقاء، ربوبیت و عقل؛
بیان مصادیق باطل و نتیجهی آن یعنی ضلالت، در قرآن؛
اثبات زوال باطل و وعدهی قطعی خداوند مبنی بر پیروزی نهایی حق؛
یادآوری وظایف زن شیعه در میدان مبارزه با باطل در دنیای امروز.
شناسنامه كتاب
نویسنده: فاطمه میرزایی ( خانم لطفیآذر)
قطع: رقعی
تیراژ: 3000 جلد
انتشارات: ارمغان طوبی (با همکاری فکرآوران)
تعداد صفحات: 344 صفحه
تاریخ و نوبت چاپ: سال 1390 - چاپ اول