آنچه در اين كتاب مي خوانيم...
انسانِ توحیدی به هرچه نظر کند، حق را میبیند. لذا بندگی، او را از عالم معامله با خدا و ترس جهنم و شوق بهشت، بالاتر میبرد؛ تا دیگر خدا را برای خدا و امام را برای امام بخواهد و تنها برای خود ولیّامر و اهدافش، او را اطاعت کند و منتظرش باشد.
لقاء یعنی تجلی جمال و جلال حق در قلب؛ نه اینکه خدا عکسی داشته باشد و آن عکس در قلب عبد، ظاهر شود! تجلی خدا در فعل و صفت، این است که فعل و صفت بنده کنار میرود و فعل و صفت خدا ظهور میکند. تجلی خدا در ذات هم این است که بنده، فقرش را به خدا درک میکند، هیچچیز از خود نمیبیند و فقط خدا را میبیند.
اين كتاب از چه سخن مي گويد؟
امام سجاد(علیهالسلام) میفرمایند: «همانا خدای عزّوجلّ میدانست در آخرالزمان مردمی عمیقاندیش و موشکاف میآیند؛ از این رو سورۀ توحید و آیاتی از سورۀ حدید را نازل فرمود.» (کافی، ج1، ص91)
اکنون ما همان مردم آخرالزمان هستیم که این حدیث برایمان آمده است. در این کتاب، حقیقت توحید از منظر دیگری تبیین میشود و آن، توحید ولایی و وجودی است که راه رسیدن به آن برای همگان باز است. این نگاه توحیدی، یگانهوجود در عالم را خدا میبیند و کثرات را به عنوان مراتب ظهور او میشناسد که عین فقر و عین ربط به او هستند. از آثار این نگاه، درک حضور خدا در تمام هستی و خالی شدن از هرگونه خودبینی است. اما رسیدن به آنجا، نیاز به راهنمای راهفته دارد تا گمراه نشویم.
این کتاب با بیان زیباییهای وجود انسان، نور امید را در دلها روشن میکند.
برخي از اهداف چاپ اين كتاب
بیان فضیلت توحید به عنوان کمال انسان
توضیح ویژگیهای توحید آخرالزمانی
شناخت توحید در دل هستی
درک حقیقت اسلام و توحید
تبیین رابطۀ اخلاق و توحید
شرح درجات فنا در مسیر توحید
شناسنامه كتاب
نویسنده: فاطمه میرزایی اهرنجانی
تنظیم و تدوین: مریم بالو
ویراستار: زینب شهرابی
طراح جلد: منا اسبقی
قطع: رقعی
تیراژ: 1000 جلد
انتشارات: مفید
تعداد صفحه: 322 صفحه
تاریخ و نوبت چاپ: سال 1394 – چاپ اول
۰۰:۱۵ پنجشنبه ۱۳۹۹/۰۶/۱۳