آنچه در اين كتاب مي خوانيم...
بر اساس معارف دین و قرآن کریم، سختی فعالیتهای اقتصادی را، مرد باید به دوش بکشد. همچنین سختی جنگیدن و دفاع از کشور، به عهدهی مرد است. و نتیجهی همهی این سختیها، آن است که در نهایت، اجتماع سالم میماند و مرزهای جامعهی اسلامی حفظ میشود. اما سختیهایی که زن تحمل میکند، روح انسانی را - اعمّ از زن و مرد- سالم نگه میدارد و نسل "انسانی" را تداوم میبخشد... .
زن، مظهر و آیینهدارِ همان نازی است که خدا و اولیاءالله دارند؛ همان که در روایت آمده: امام، همچون کعبه است... و این ناز، او را به درونگرایی و محجوب بودن میکشاند. زن، صاحب دل و عاطفه است و مرد، صاحب عقل؛ و عقل را فقط دل میتواند بپرورد و عشق کند. به همین دلیل، زن است که مطلوب و معشوق مرد قرار میگیرد و خداوند، هیچ گاه مرد را معشوق زن قرار نداده است.
اين كتاب از چه سخن مي گويد؟
از مهمترین مسائلی که همواره مورد بحث بوده، جایگاه زن و مرد و بررسی تفاوتهای آن دو است. اینکه چرا زن، موظف به حجاب است و مرد، حجابی مثل زن ندارد؛ چرا مرد باید به خواستگاری برود؛ چرا زن باید از شوهر، اطاعت کند؛ چرا سختیهای بچهدار شدن، برای زن است و مسائلی از این قبیل.
در مکاتب مختلف، پاسخهای گوناگونی به این سؤالات داده شده و گاه به دلیل عدم شناخت حقیقت و برای فرار از واقعیات، انحرافات فکری و عملی گوناگونی در این باره پدید آمده است. اما مکتب شیعه به عنوان آیینی کاملاً مطابق با فطرت آدمی، رساترین پاسخ را در این زمینه ارائه کرده و راز تفاوتها را آنگونه که در نظام خلقت هست، به زیباترین شکل بازگو نموده؛ و تمام احکام و اخلاق و شرایطی هم که برای زن و مرد قرار داده، بر همین پایهی فکری و وجودی، استوار است.
در حقیقت، راز این تفاوتها، در آن است که زن، مظهر جمال خداست و مرد، مظهر جلال او؛ و لذا هر کدام برای رسیدن به خدا و ظهور اسماء اللهی که در درون خود دارند، باید راههای متفاوتی طی کنند. در این نگاه، دلیل ضعف قوا، قدرت عاطفی، درونگرایی، سختیهای جسمی، وجوب حجاب، اطاعت از همسر، فرزندداری و سایر ویژگیهای زن، به بهترین وجه، روشن میشود؛ که شرح مفصل آن را، هم به بیان روایی و اخلاقی و هم به بیان شیرین عرفانی در این کتاب میخوانیم.
برخي از اهداف چاپ اين كتاب
بررسی سرّ تفاوتها در نظام هستی و ارتباط تفاوتهای زن و مرد، با جمال و جلال الهی ؛
پاسخ به برخی شبهات مطرح پیرامون مسئلهی زن؛
شناخت جایگاه زن در خانواده بر اساس تعالیم اسلام؛
بررسی دو نقش همسری و مادری و رابطهی میان آن دو؛
معرفی نمونههایی از زنان حقیقی در مکتب اسلام؛
تبیین جایگاه وجودی زن از منظر عرفان؛
اشاره به سرّ احکام عبادی و نظام فیزیولوژیکی زن، با توجه به ویژگیهای وجودی او؛
نقد نگاه غرب و مکتب فمینیسم نسبت به جایگاه زن؛
بیان 21 اصل عملی در امر همسرداری.
شناسنامه كتاب
نویسنده: فاطمه میرزایی (لطفیآذر)
قطع: رقعی
تیراژ: 3000 جلد
انتشارات: ارمغان طوبی (با همکاری فکرآوران)
تعداد صفحات: 240 صفحه
تاریخ و نوبت چاپ: سال 1390 - چاپ اول
۱۸:۵۴ شنبه ۱۳۹۸/۰۷/۱۳
من با خوندن جمال مستور انگار دچار تضاد شیرینی شدم دیگه اصلا خودم و کمتر از مرد نمکی بینم بلکه همتراز با مرد میبینم اینطور که ایشون از مزرعه بودن زن گفتن دچار شوق و ذوق بالایی شدم البته فعلا تمومش نکردم همش دوست دارم سریعتر ببینم این کتاب چه ویزای جدید دیگه ای میخواد بمن بده خیلی عالیه