آنچه در اين كتاب مي خوانيم...
اسم عزیز الهی مانند پاسبانی بر در قلعهی توحید حقتعالی است، تا هرکس با هر لباسی، توان ورود به آن قلعه را نداشته باشد. این اسم، پاککنندهی انسان از آلودگیهای فعلی، صفتی و اندیشهای است تا با این تطهیر، وارد سرزمین توحید شود... بنابراین سالک کوی عزت، پیش از همه چیز باید خود را در مسیر اطاعت حق قرار دهد و از غیر برهاند...
خلعت عزت که همان مواظبت بنده در مسیر تطهیر، طهارت و تدبیر امرش از سوی خدا در تجلی اسماء و صفاتش و همان تاثیر نگرفتن از غیر خداست، به ملاک ایمان و وساطت رسول خدا-صلّی الله- اعطا میشود و مرهون شریعت نبوی است...
رضا، عدم اعتراض به قضای الهی و علیالسویه بودن دل بنده، نسبت به آن است، چه عطا باشد، چه منع؛ و استقامت قلب سالک در احوالاتش است، چه قبض باشد، چه بسط و چه جلال باشد، چه جمال. اما رضای حق نسبت به عبد، نزول رحمت و نعمت به سوی بنده است.
اين كتاب از چه سخن مي گويد؟
سحرگاه به خودی خود در روند تکامل انسان جایگاه خاصی دارد و در ماه مبارک نیز به یمن امتیاز این ماه, از آثار ویژهای برخوردار است و بهترین زمان برای دعا, نیایش و ارتباط ملکوتی با ملکوت و جبروت جان در مسیر لقاء الله است. دعای سحر, آن هم در ماه مبارک, نورانیت و حلاوت و لذت خاصی را برای سالک در بر دارد. امام راحل-قدّس سره- در شرح این دعا فرمودهاند:
«یکی از بزرگترین نعمتها بر بندگان و رحمت گسترده بر شهرها, دعاهایی است که از گنجینههای وحی و شریعت و حاملان دانش و حکمت نقل شده است... دعای سحر که از ائمهی اطهار: در سحرگاهان برای توسل به نورالأنوار نقل شده, از دعاهایی است که قدرش بسیار جلیل و منزلتش بسیار رفیع است؛ چون شامل صفات حسنای الهی و امثال علیای ربوبی است.»
برخي از اهداف چاپ اين كتاب
شرح شمّهای از اسرار دعای سحر
ادراک عظمت حضور در آستان حق
تبیین اثر نور ولایت در حرکت سالک
معرفی رضوان الهی, به عنوان والاترین نعمت
پردهبرداری از تفاوت دعای حال و دعای قال
دانستن شرایط محبت
شناخت معنای وداع با ماه مبارک رمضان
تبیین حقیقت عید و نحوهی شادی کردن در آن روز
ادراک حقیقت عیدیِ عید فطر
شناسنامه كتاب
نویسنده: فاطمه میرزایی (لطفیآذر)
قطع: رقعی
تیراژ: 3000 جلد
انتشارات: فکر آوران
تعداد صفحات: 232 صفحه
تاریخ و نوبت چاپ: سال 1387 - چاپ اول